Montage

Den bedste start på et godt samarbejde er den rigtige rådgivning.

Her hos Messetæpper, står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med tæpper og vinyler til eventbranchen, så hos os er du i sikre hænder. Fortæl os om din opgave og gerne med en målfast tegning, så vil vi gøre alt for at løse opgaven for dig.

IMG_4865

Systue

Har du brug for at få syet bagtæpper og forhæng til dit event? Eller har du brug for en speciel stofkvalitet? Så kontakt os for nærmere information – vi tager meget gerne en uforpligtigende snak for at sikre, at vi prissætter eller leverer det rigtige produkt.

Under fanen ”Produkter” finder du vores forskellige tekstilkvaliteter, som vi lagerfører på Stamholmen. Men vi kan altid bestille en speciel stofkvalitet hjem til dig. Vi handler med de største tekstilfabrikker i Europa og alle vores produkter er brandcertificeret.

Vareafhentningsrum

Vores vareafhentningsrum ligger på vores adresse, Stamholmen 192 i Hvidovre, hvor du er mere end velkommen til at afhente din ordre, hvis du ikke kan nå det indenfor vores normale åbningstid, som er mandag-torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra 8-14.

Hvis du er interesseret i at benytte vareafhentningsrummet, kan du kontakte os på mail: mail@messetaepper.dk, eller på tlf: +45 62 55 12 07. Her kan du få en kode udleveret til åbning af porten. 

Vareafhentningsrummet fungerer desuden som et “buffer” rum, hvor vi opbevarer de gængse tekstiler, tæpper og tape etc. hvis du står en aften eller i weekenden og mangler noget til dit event.

Vi kan nævne:

–    ExpoStyle i 2m bredde i: Sort, Royal Blue, Red, Grey og Fl. Black
–    Molton (Hvid/Sort) og Nessellet (Hvid/Sort)
–    Div. tape kvaliteter både dobb. klæbende, Gaffa, Highlight etc.

Fragt

Vi kan sende dine varer til dit firma. Vi samarbejder med flere forskellige fragtfirmaer, alt efter hvem der tilbyder bedste og billigste løsning. Du er også selv meget velkommen til at rekvirere en fragtmand eller kurér.

Vi bruger Danske Fragtmænd, Danske Fragtmænd Express, GLS, Sand Freight og Compass Cargo.

Når vi sender med Danske Fragtmænd, som vi primært bruger til enkeltforsendelser, er der en leveringstid på 1-2 hverdage. Normalt vil varen blive leveret efter én dag, men Danske Fragtmænd skriver 1-2 hverdage, hvorfor vi ikke tør garantere, at leveringen er fra dag-til-dag. Leveringstidspunkt er hverdage ml. 8-17. 

Danske Fragtmænd tilbyder DOT-levering mod tillæg hvis du vil have varen leveret ml. 7-10.

Danske Fragtmænd Express kører direkte fra vores lager og til dig – her er det muligt at aftale et tidspunkt for levering, chaufføren skal dog bruge et nummer på en kontaktperson, som han kan kontakte ved ankomst.

Recycling-icon

Recycling
Eventbranchens største lager af bæredygtige tæpper

Kontakt os og få mere information


    Besked


    I er også meget velkommen til at kigge forbi